lördag, oktober 09, 2010

Snart matchdags

Välkommen till ModoBloggen

Bara några minuter kvar till matchstart. Modo möter SSK. Har ju ingen av de däringa kanalerna som sänder matchen. så det är bara att klicka in på Allehanda Live och webbsändningen på Sverigesradio.se och det det är inte så pjokigt det heller.

Heja MODO!!!

--------
Nära 3-0 i slutet av första men trean fixade Modo i början av andra istället, sånt gillar jag. Har ju tippat att matchens ska sluta 3-1 till Modo men det gör absolut inget om jag får fel.

------------
Det kan svänga fort. Två skitmål senare står det 4-2...

-----------------
Det blev rätt spännande mot slutet, även om Modo vann med 6-3 till slut. 12-3 i målskillnad på de senaste två matcherna, underbart!


Läs mer
Nyheter24 Expressen Expressen Aftonbladet SVT

FRA:are – download torrent Piracy HA
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

4 kommentarer:

Mi´s nya liv och det jag redan levt sa...

Hej ! Undrar vem som vinner ? MODO, får gärna vinna, håller på dem fast jag borde heja på SSK, jag bor ju i Södertälje. Men dom har så många som hejar på dom ändå. Förr höll jag på Björklöven, men de har fallit bort. Mina båda svågrar är från Umeå, varav den ene har jobbat på Mo-Domsjö o.bott i Ö-vik.
Och inte vann vi på Mel Xet heller.Inte undra på när det är så många som skickar in.Jag tycker det är så usla priser så mig spelar ingen roll, och så har jag Bonniers Musiklexicon fr.2003. svårt att slå upp i det, för Du måste veta vad det är, annars går det inte. helknäppt.
Trevlig helg !

Vonkis sa...

Vitsippan
Trevlig helg du med!

Klart du ska hålla på Modo :-)

Det verkar trögt med vinster i Melodikrysset. De där klockorna kan Eldemannen behålla men ett badlakan kan ju alltid vara bra att ha. Eller de där boxarna som brukar vara extravinster ibland.

Konstigt med ett lexikon som man måste veta vad man söker för att hitta i...

Micke sa...

Härlig vinst ja! Den förra som slutade 6-0 missade jag ju eftersom jag var på vift till Jämtland.

Tror det stod 26-9 i skott eller nått efter 2 perioder nu.

Bra de kostat på Skuleskogen ja, det är många miljoner nu.. finns lite bilder om du vill känna igen dig lite ;) Men det var första gången för mig att åka till Käl.

Vonkis sa...

Micke
Att inte kunna gå på Modos hemmamatcher är en av sakerna jag saknar med att inte bo där uppe, även om ÖA:s liverapportering är väldigt bra så är det ju inte samma sak.

Ska ta och klicka över till dig och titta på bilderna från Skuleskogen då.