torsdag, september 09, 2010

Mot beach 2012, träning

Välkommen till 2012Bloggen

Jodå, var iväg och tränade idag igen. 15 nya, men inte riktigt lika plågsamma, minuter på crosstrainern. Jag kom 100 meter längre men var inte lika slut efteråt, la upp det hela lite annorlunda mot för i tisdag. Men svettig, det blev jaga allt.

Dessutom har jag köpt ett 10-kort för att kunna gå på ki-balans på fredagarna. Ska försöka träna tisdag, torsdag, fredag och söndag ett tag framöver. Måtte det här bara hålla i sig.

FRA:are – download torrent Piracy HA
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror pà dig! Du klarade det förut! japp, vi har en motionscykel och en simmhall 100 m bort där vi kan simma ons o fre kväll:).

Kramar/Miyala

Anonym sa...

Jag verkar vara expert pà att lägga till 2 kommentarer per gàng;). Du fàr gärna ta bort en av dem, sà viktig är jag inte... hehe!

/Miyala

skoggie sa...

jag hejar på dig. Jag ska ta mig i kragen jag också och gå ner de 13 kilo jag gått upp sedan oktober 2008. Vi får peppa varandra=)

Batti sa...

Gött att du kör på! Vill du ha ett dumt, men för mig effektivt tips att pressa sig lite mer?

Jag loggar min träning på Funbeat.se och då kan man jämföra med andra och se hur mycket de tränar OCH sedan uppdaterar den Facebook-sidan med den träning man gjort. Det får i alla fall mig att ta i lite mer när tröttheten kommer.

Cecil sa...

Go Veronica go!! Det här kommer att gå galant, du vet ju att du kan!!

Vonkis sa...

Anonyma Miyala
Har tagit bort en av dubbletterna nu :-)
Hmm, simhall är inte riktigt min grej, än. Den här kroppen ska inte visas upp i badkläder.

Skoggie
Det får vi absolut göra. Visst hade du en blogg, förutom den med barnkläder.

Batti
Vågar nog inte vara mer öppen med träningen och viktnedgången än jag redan är, men det fungerar absolut som en sporre, jag vill ju inte misslyckas så här inför alla :-)

Cecil
Mörsi båokåo Cecil (eller är det Celine?)