måndag, september 13, 2010

Fuska rätt om du ska fuska

Välkommen till FuskBloggen

När det fuskas med ROT_avdraget, då är det sånt man får räkna med. När det fuskas med sjukpenningen, då ska alla jagas med blåslampa ända in i kaklet(som självklart är ROTat).

Läs mer
Expressen Expressen


FRA:are – download torrent Piracy HA
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Anonym sa...

Han fàr det ju faktiskt inte att làta som om det är ok bara för att han säger att det finns en risk med alla typer av lättnader att det används felaktigt.

Vad fàr dig att tro att detta inte är ngt som de oxà kommer att kontrollera?

Varför màste det ena utesluta det andra?

/Miyala

Anonym sa...

Miyala: Men det är ju precis det han säger. Alliansen har ju sänkt taket i a-kassan precis av den anledningen. För att svenska arbetslösa är lata. Dvs fuskar.
Man har också satt en stoppgräns för sjukskrivna för att man inte ska fuska längre än tillåtet. Just för att svenskar av naturen är lata och bara vill gå på "bidrag".
Jag efterlyser de gånger Fredrik och hans medarbetare gått och sagt att de gjort ett misstag. Det kommer aldrig ske. Därför säger han att man får räkna med att vissa tar tillfället i akt och fuskar. Istället för att säga. Ok. Det finns kryphål eller vi måste se över Rot-avdraget. Vi vill förbättra den. Nä. Han lägger hellre ansvaret på den enskilde individen. Vår förträffliga statsminister. Hoppas verkligen att Alliansen vinner igen, så att vi en gång för alla blir av med de bidragstagande, sjukskrivna homosexuella invandrarna.
/Fredrika