fredag, augusti 06, 2010

Resa och hemkomst utan vampyrer

Välkommen till ReseBloggen

I onsdags reste jag hem till Norrköping. Min vana trogen blev det inte många timmars sömn natten mellan tisdag och onsdag. Vet inte varför jag ska ha så svårt att resa natten innan resa.

I vilket fall. På måndagarna brukar jag titta på det avsnitt av True Blood som sänts i USA på söndagen. Men den här måndagen hoppade jag det, tänkte spara avsnittet till tisdagsnatten. Men så kom jag på att jag ju kunde spara avsnittet lite till och titta på det på bussen hem istället.

Sagt och gjort.

09.50 gick bussen söderut från Ö-vik och strax därefter somnade jag. När jag vaknade någonstans mellan Sundsvall och Hudiksvall startade jag datorn och kopplade upp mig mot bussens trådlösa nätverk.

"Du är ansluten till trådlöst nätverk. Anslutning: utmärkt."

Klickar på Firefoxikonen.

"Sidan kan inte visas"

Va f**?

klickar bort från internet, ansluter igen.

"Du är ansluten till trådlöst nätverk. Anslutning: utmärkt."

Klickar på Firefoxikonen.

"Sidan kan inte visas"

Och så där höll det på. Jag var ansluten till internet, fem av fem staplar var gröna men jag kom inte ut på någon endaste sida. Får veta att Ybus har något problem med sina trådlösa nätverk.

*mutter*

Jaha, jag får väl titta på True Blood när jag kommer hem då tänkte jag.

Tror ni att jag kunde det?

Självklart inte.

När jag skulle klicka på strömbrytaren på grenuttaget som alla datorsladdar sitter i började det knastra väldigt olycksbådande så det var bara att trycka av och dra ut alla sladdarna.

Men nu, nu är ett nytt grenuttag inköpt, datorn är igång och nu ska jag titta på Hitting the ground, tredje säsongens sjunde avsnitt.

FRA:are – download torrent Piracy HA
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

Inga kommentarer: