lördag, juni 12, 2010

Allt ljus på Madde

Välkommen MaddeBloggen

Egentligen är hon ju ett PR geni Madde. Hon harmaximerat uppmärksamheten kring sig själv de senaste veckorna. Om hon kommit hem lagom till lysningen hade ingen brytt sig om henne vid det här läget. Men hon stannade i USA till nu och idag, en vecka före syrrans bröllop, är det henne vi läser om i tidningarna och bröllopet blir hennes första officiella uppdrag sedan brytningen, så hon kommer att ta lite av ljuset från Vickan då också. Annars hade allt bara handlat om syrran nästa lördag.

Smart tjej det där.

Läs mer
Aftonbladet Aftonbladet Expressen ExpressenTV Dagen SvD DN AP Star Tribune Berlingske Tidende NY Times Hamburger Abendblatt Stern Aftenbladet

FRA:are – download torrent Piracy Jihad Jane
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

6 kommentarer:

Lena sa...

Jag undrar verkligen om det är så mycket pr-tänk bakom det? Möjligen är jag en aning naiv, men jag tror hon allra mest är ledsen. Rätt mänskligt.

Mia sa...

Håller med den första kommentaren. Madeleine pr-tänker inte och strävar inte efter största möjliga uppmärksamhet. Jag har sett kommentaren att Madeleine vill "spela första fiolen" o.s.v. tidigare, men personer som säger så utgår från sina egna (stora) uppmärksamhetsbehov och sitt eget beräknande sätt och grämer sig över att dom inte "lyckas" lika bra som Madeleine.

Anonym sa...

Hàller med de tidigare. Tror att en av de största stunderna som det är riktigt jobbigt att vara känd är i situationer som den hon varit i/är i nu. Tror att om hon fàtt välja hade hon inte alls varit känd o uppmärksammad just nu, kanske försöker hon bara gà vidare med sitt liv o vara sà normal hon kan, leva det liv hon lever?!!

/Miyala

Anonym sa...

Resten av folket får sin arbetsförmåga bedömd och får byta jobb om de inte klarar av det. Men kungligheterna kan bara välja att skita i allt om de inte känner för att göra något. Republik NU!

neon sa...

Självklart är det PR-tänk bakom. Hon vet precis vad och när hon skall göra vad. Jonas äventyr med norskan var inte den första. Men de tidigare snedstegen hade Madeleine "överseende" med. Det är också ingen slump att hon åker till just USA, stannar hos de vänner med rätt kontakter, och kommer tillbaka till bröllopet när det ger maximal PR-effekt. Svenska tidningar agerar som beräknat, men utländska medier skriver verkligen inte direkt mkt om bröllopet, (förutom Alter-gate). Där är det Madeleine, Jonas och C-P's "bikinibrud" det som hamnar i rampljuset.

Ställ er annars frågan: Om de inte visste var det gjorde, är det en slump att allt det gör följer PR-manuelen kapitel 1.1 till punkt och pricka?

Anonym sa...

Heja Madde
Kom igen