torsdag, mars 04, 2010

Vart tog ljuset vägen

Välkommen till ArbetsBloggen

När vi kom till jobbet i måndags fanns det bara ström i några få delar av det hus jag jobbar i. "De jobbar på att lösa problemet" var beskedet vi fick. Ljuset blinkade till ibland och vid ett tillfälle fungerade datorerna.

I Tisdags fanns det inte ström någonstans i "mitt" hus. Ingen ström betyder ingen ventilation, ingen värme, inget ljus på toaletterna, inga datorer, ingen SmartBoard och så vidare. "De har varit här hela natten och jobbat men hittar inte felet" fick vi veta.

På arbetsplatsträffen fick vi veta att nu hade de hittat felet. Det var en kabel som brunnit av. De hittade felet när vaktis så en plätt där all snö smält (bild kommer ev. imorgon). Hos skolsköterskan, som har sitt rum i närheten av den där plätten, var det 55 grader varmt på golvet.

I Onsdags fick vi äntligen ventilation och lite värme.

Idag fick vi en ny telefon, en som inte är trådlös och som därför går att använda även utan ström i uttagen. Vi hade 20 meddelanden på svararen. Tror dessutom att ventilationen gått på halvfart idag.

Fortfarande får vi klara oss utan lampor och internet och det är rätt jobbigt. Igår och idag har jag haft med mig min lilla bärbara dator så jag har i alla fall kunnat jobba lite med planering i word men det är en hel del saker jag och mina kollegor behöver ha tillgång till internet för att klara.

Det lär inte finnas någon ström imorgon heller.

Är det inte underbart...

Dagens FRA:are – download torrent Piracy
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

Inga kommentarer: