lördag, februari 06, 2010

Melodifestivalen 2010 Örnsköldsvik, genrepet

Välkommen till MelodifestivalBloggen

Så var dagen äntligen här, dagen, eller kvällen, då jag skulle gå på genrepet av Meldofiestivalen med Isa.

Och det var inte bara jag som sett fram mot den här kvällen. Så här söt var Isa då vi åkte, i en ny klänning och en ny bolero från moster. Är det Melodifestivalen så är det.

I hamnen står två lyftkranar, i en av dem har man hängt upp en discokula.

När vi kom till Fjällräven Arena vid 19-tiden var det redan väldigt mycket folk på plats, vi gick omkring nere vid entrén en liten stund, Isa hann med att få ett autografblock från radion för att hon dansade så fint, innan vi gick till våra platser.

Mannen på bilden heter Henric von Zweigbergk, han är producent och studieman. Som ni ser fick vi platser ganska långt fram vid sidan om scenen. Tyvärr hade vi satt oss lite fel så innan hela schabraket drog igång fick vi flytta på oss. Egentlgen var våra platser ännu mer åt sidan, snudd på bakom scenen så vi fick nya plateser,

på etage 4, väldigt högt upp. Och brant var det Och smalt att gå. Och inga räcken.

Den här bilden är tokzomad. Måste säga att öppningsnumret med Nanne, Charlotte Perrelli och Sonja Aldén inte går av för hackor.

När själva genrepet började blev det för mycket för Isa, alla människor, allt sljud, allt att titta på, det blev för många intryck, så vi gick när Ola började sjunga.


Dagens FRA:are – download torrent Piracy
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nej är det sant? Ni var tvugna att gà! Stackars stackars moster Vonkis...

Vad söt Isa är och sààààà lik sin mamma....

Kramar/Miyala

Vonkis sa...

Anonyma Vonkis
Det var en risk jag var medveten om men hon hade kul den stund vi var i arenan i alla fall och när hon tittar på Melodifestivalen ikväll kommer hon känna igen öppningsnumret och första tävlingsbidraget. Det räcker gott för mig att veta det.

Pierre sa...

Är väldigt spänd på Sonjas, Nannes och Challans nummer! :-D

Vonkis sa...

Piere
Du kommer garanterat inte att bli besviken, om SVT schablar bort numret vill säga men de brukar ju vara väldigt bra på sånt där.

Vonkis sa...

Och inte kunde jag stava ditt namn rätt heller...

Evas blogg sa...

Men lilla gumman. Ja det är stort att vara på plats. Men du! Jag skulle aldrig våga mig upp till de sittplatserna, höjdrädd som jag är.