måndag, december 28, 2009

Heja Modo!

Välkommen till Modobloggen

Har varit på den årliga mellandagsmatchen i SwedbankArena Örnsköldsvik, såg Modo besegra Brynäs med 4-2. Väldigt skönt och välbehövligt med en trepoängare för Modo som kommer allt närmare en slutspelplats.

Matcen var väldigt ojämn, stundtals spelade Modo väldigt bra men så plötsligt tappade de allt spel och verkade syssla med något helt annat.

Sedan måste jag bara skriva om publiken. Jag begriper inte varför man går på match när man bara vill sitta med händerna i kors istället för att heja fram sitt lag. Kämpade och slet men mina medsittplatsare sög rätt ordentligt. Inte ens faderskapet jobbade på ordentligt men honom kunde jag i alla fall säga till att han skulle klappa händerna och heja.

Det här är tydligen Modos maskot, vet inte riktigt jag...

Läs mer
Aftonbladet
Expressen
DN
SvD

Dagens FRA:are - Jihad
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

4 kommentarer:

Om mig sa...

Det var roligt med direktkontakt från arenan...förutom genom hockeybloggen. Tänk att mitt i sorgen här hemma få känna löjlig men sann glädje över en Modo vinst!! Tack för att du tänkte på mig!! KRAM

Vonkis sa...

Susseribloggeri
Ja vad gör man inte för en medModoit :-)

Och du, hälsa maken så mycket från mig.

Micke sa...

Lite småtöntig är den där humlan.. man jag tror det är nån "barnmaskot". De har väl nått för barnen som heter humleklubben om jag inte tänker fel.

Visst var det så.. letade lite:
http://www.modohockey.se/humleklubben.cfm

Vonkis sa...

Micke
Barnen får gärna ha en egen maskot men den kändes lite felplacerad där i inledningen av matchen.