torsdag, oktober 15, 2009

Dags för the omoralisk schlagerfestival

Välkommen till MelodifestivalBloggen

Så börjar det äntligen röra på sig óch 27 av 32 bidrag till Melodifestivalen 2010 är släppta. Och det ser rätt kul ut, i alla fall på låtskrivarfronten.

Inga artister är ju, officiellt, klara än men det verkar ju som att Pernilla Wahlgren ska vara med och det känns väl inte allt för upphetsande, i ärlighetens namn.

Hade varit kul om Alcazar varit aktuella men tyvärr kan de nog aldrig få en så bra låt som Stay the night som de tävlade med i fjol, så egentligen är det nog bra om de inte tävlar 2010.

Vilka artister vill jag se i mellon då?

Det får jag ta och återkomma med, nu börjar dagens första lektion.

LilleRille
Free Dawit Isaak

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

jag har inte hängt med alls där, har ju gett upp det där att skicka bidrag dit, det är ändå bara redan kända som kommer med.

Men... jag är ju nöjd ändå just nu... :)

Andelieb sa...

Bloggblad: Skicka in en låt och skriv under med "Bloggblad the famous blogger" man vet aldrig om det går att krångla sig in i smeten ;-)

Klimakteriehäxan sa...

Vet du att jag har en systerdotter som inte drömmer om nåt annat än att få in en låt ... men det får hon inte! och jag lovar: hennes är inte sämre än 80 procent av de som kommer med!

Vonkis sa...

Bloggblad
Kan inte göra mer än hålla med Andelieb, skicka in ett bidrag nästa år, du kommer garanterat med.

Andelieb
Amen.

Klimakteriehäxan
Jag ska ta och prata med Björkmannen, förklara vikten av att jag får vara enväldig jury nästa år, då kommer din systerdotter garanterat med.