onsdag, juni 10, 2009

Kvällens Grey's anatomy

Välkommen till TV-Bloggen

Trots att jag visste vad som skulle hända i kvällens avsnitt av Grey's anatomy, Miyala har berättat, satt jag som klistrad framför TV:n. Och nu bölar jag som en gnu. Måste jag välja hoppas jag att George klarar sig.

Så, då var det sagt.

-----------------------
Jo, det har ju varit efit-dag idag men jag sparar min till söndag och resan hem. Vill inte fota mina elever och lägga ut i bloggen. Spana in de som har varit med idag här.


Free Dawit Isaak

8 kommentarer:

Anonym sa...

Neeej, jag vill att Izzie ska vara kvar. Uuuuuuu... Känns nog som att det är hon som kommer att dö! Hon är med i Määääänga filmer nu!

Kram pà dig och sussa sött!

/Miyala

Vonkis sa...

Anonyma Miyala
Dessutom har hon varit väldigt tydlig med att hon vill lämna serien och satsa på sin filmkarriär. Tydligen har han som spelar George också bett om att få lämna serien så om vi har otur dör båda två. Men med tanke på hissen kändes det som att dörren skulle stängas för en av dem. Ja ja, vi får väl se. Du MÅSTE berätta för mig så fort serien börjar visas i Schweiz igen!

Sov sött
vakna oblött.

Anonym sa...

:)I Schweiz ligger de efter... jag har andra sätt att se avsnitten vilka jag inte avslöjar;)!

Jo, hissen var ju som uppbyggd för att en skulle överleva... eller sà vill de fà oss att tro det och en kommer att gà till den andra och bàda dör! Tror som sagt dock att George kommer att överleva sà... LYCKLIGA DU!

Att ta bort bàda vore nästan som att döda serien, men de har väl inte sà mkt val om bàda vill sluta!

/Oblött var det här;)
Trött!
/Miyala

Vonkis sa...

Anonyma Miyala
Vilken tur att det var oblött när du vaknade :-)
Hon som spelar Izzie har, om man ska tro på skvallret, gjort sig näst intill omöjlig på inspelningena v serien så hennes karaktär ligger nog risigast till. Eller så få hon ligga i koma i något år innan hon vaknar upp (då filmkarriären inte gått som förväntat kanske) och så blir det Izzie och Karev tillslut ändå.

Evas värld sa...

Jag bara avskyr att de tar livet av personerna - kan de inte bara försvinna iväg, till kriget, in i koma, vad som helst,så att de ändå kan dyka upp igen!

Anonym sa...

Ja, det var en bra idee. Làt henne vara i koma. Om ett àr saknar hon nog populariteten serien ger henne... Har tyvärr oxà förstàtt att hon verkar vara lite av en diva. MEN man vet ju inte vad man kan lita pà;)!

Kram/Miyala

mossfolk sa...

Min tv-box har ju gått sönder så jag har missat de senaste veckorna. Grey´s är det enda som jag verkligen saknar på riktigt (faktum är att det varit lite kris och katastrof här på onsdagskvällarna ;)

Vonkis sa...

Evas värld
Precis! Varför måste det bli så slutgiltigt hela tiden?

Anonyma Miyala
Amen sister!

Mossfolk
Nu förstår jag inte riktigt.
TV-boxen trasig?
Inte se Grey's anatamy på onsdagarna???

*syntax error*