tisdag, maj 12, 2009

Eurovision Song Contest 2009

Välkommen till EurovisionsBloggen

Vilka vill vi ska gå vidare då?

Vitryssland, Sverige , Armeninen, Schweiz (sångaren till trots), Andorra, Island, Portugal, A vill ha med Tjeckien också och det kan jag väl gå med på, kommer inte upp i tio bidrag att skicka till finalen från den här semin.

Vilka tror vi går vidare då?
Vitryssland, Sverige, Armenien, Turkiet, Portugal, Bosnien, Andorra, Rumänien, Tjeckien och kanske Montenegro, eller Makedonien.

Schweiz låt kommer säkert att spelas en hel del i radio. Inspelningen låter betydligt bättre än det gjorde live, och i radio behöver man ju inte se sångaren heller...


Free Dawit Isaak

6 kommentarer:

Anonym sa...

SKITDàLIGT! Kan absolut inte förstà hur ni kan vilja att sà mànga gàr vidare. Endast ett par bra bidrag. Tur att jag vet att torsdagens semi är MYCKET starkare!

Hoppas Island, Sverige och Turkiet gàr vidare... sedan struntar jag blankt i resterande bidrag! Usch! Höll pà att dö när Bulgarien sjöng!!! Det värsta jag hört!

/Miyala

Anonym sa...

Tror.... montenegro, vitryssland, sverige, armenien, turkiet, island, makedonien, rumänien, finland och bosnien...

/Miyala

Vonkis sa...

Anonyma Miyala
VILL du att Turkiet ska gå vidare???

Anonym sa...

Jag gillar Turkiets làt! Vet att den làter som mààànga tidigare bidrag, men det är väl det Eurovision handlar om?!! (anser inte själv att det borde vara sà, men alla pratar ju om att den làten inte är en schlager etc...) Altsà kommer Turkiet vara en av de som hotar Norge...

Turkiet är inte min favorit men i det här dàliga startfältet var den definitivt en av fà godkända...

Usch!

/Miyala

Anonym sa...

Jag hade 7/10 rätt! Förvànad över att vissa inte kom med. Undrar om Juryns röster pàverkade en hel del?

Eller fanns det ingen jury nu i semin?

/Miyala

Vonkis sa...

Anonyma Miyala
Turkiets låt har vi visserligen hört förut men det jag inte gillade med den var att den var så jäkla dåilg. Om jag inte minns helt fel så är det hälften jury och hälften telefonröster i både semi och final.