torsdag, april 30, 2009

Framme i alla fall...

Välkommen till ReseBloggen

Jag kom fram i alla fall. Tyvärr kan jag inte säga det samma om mitt bagage. Det har hamnat i Husum. Jag tog fel väska när jag skulle av och att sedan få tag på någon på bussbolaget verkade snudd på omöjligt. Kom fram till Y-buss men det var inte deras buss som kört så jag blev kopplad till rätt bussbolag. Och hamnade i telefonkö.

Just nu är det många som ringer. Tack för att du väntar. Vi tar emot ditt samtal så fort vi kan.

Så där lät det ungefär var 20e sekund. När jag väntat i ca 40 minuer var jag nästan död. Min ömma moder ringde tillbaka till Y-buss och fick veta att om jag väntat så länge så är de inte kvar, att de troligtvis glömt att koppla om svararen.

Så kuuul då.

Ja ja, bagaget är återfunnet. 20,25 ska jag lämna resväskan jag fick med meig till den norrgående bussen som åker förbi Bjäta då och 22.20 kommer bussen med min väska. Så jag slipper fira mormor på hennes 90-årsdag i svettiga resekläder.

Nu ska jag upp till brasan. Kanske kommer det bilder senare men jag lovar inget, datorn jag sitter med är inte den snabbaste.

Jo, Miyala, har skickat ett sms till dig men kommer inte fram. Har du bytt nummer?

Free Dawit Isaak

3 kommentarer:

skoggie sa...

Hejsan gumman! Tänkte bara säga att jag lever.. ifall det verkar annorlunda...;) Jag har verkligen sjukt mycket på jobbet just nu och resten av tiden går åt till simon och sömn. Jag hoppas verkligen du mår bra och att vi kan höras snart. Kram kram!!

Anonym sa...

Hej hej!

Skönt att allt gick bra i slutendan! Konstigt med mobilen! Andreas berättade att han försökt ringa mig i flera dagar men att det bara kommer upp en röst! Hm...

Igàr hade den inget batteri sà jag ska kolla nu när den är laddad!

Ha en härlig dag med din mormor

Kram/Miyala

Vonkis sa...

Skoggie
Hej! Jag mår bra, bättre och bättre dag för dag är det väl man säger :-) Kram på dig!

Anonyma Miyala
Den där rösten fick jag också höra när jag försökte ringa! Vi hade en jättebra dag, rapport kommer vad det lider.