fredag, mars 27, 2009

Skönheten mot Odjuret?

Välkommen till TV-Bloggen

Det är final i Let's Dance ikväll, den har nog börjat nu när jag skriver.

Let's Dance är ett program jag har följt på internet. Jag har läst om programmet på aftonbladets och expressens hemsidor och jag har tittat på något klipp på tv4.se.. Har nog hängt med rätt bra utan att titta "live".

Jag vet att några har blivit sjuka, jättesjuka, några har blivit kära och båda finalisternas rumpor har blivit omskrivna, om än av olika anledningar.

Nu har tidningarna gjort finalen till en kamp mellan Skönheten och Odjuret, för tydligen är man ett Odjur om man är stor, och stark.

Vem tror jag vinner då, jag som inte sett ett helt program på TV?

Laila Bagge eller Magnus Samuelsson?

Med tanke på programmets idé hoppas jag på Samuelsson. Vem hade trott att han skulle kunna dansa? Inte jag i alla fall. Sedan får Laila vara en hur mycket tekniskt bättre dansare hon vill, försprånget har hon haft där hela tiden.

Dessutom unnar jag Annika Sjöö att äntligen få vinna programmet, det är väl hennes tredje final det här? Tre finaler på fyra år, rätt bra jobbat.


Find baby Thor Wang
National center for missing and exploited children

9 kommentarer:

Bloggblad sa...

Jag håller med! Fast jag brukar spela in och snabbtitta... tycker att det är kul med program där man lär sig och utvecklas även om det inte är så särskilt djupa grejer. Lättsamt.

Dom som redan är jätteduktiga har ju helt andra förutsättningar. Carl Jan höll jag på förut, och Elisabeth H.

Anonym sa...

Jaa, vad fasen ska han behöva vara ett odjur plötsligt för? "David mot Goliat"-liknelsen som jag läste om på Aftonbladet var i så fall -lite- schysstare, om än likförbannat onödig och töntig. För övrigt har jag aldrig sett programmet, men det verkar ganska intressant.

Vonkis sa...

Bloggblad
Men om det bara var deltagare som Carl Jan och Elisabeth Höglund vore det inte heller kul. Men det känns konstigt när de som tränat och undervisat i dans, om ärn på låg nivå, är med.

Chris
Välkommen hit
David mot Goliat var ju lite bättre men då säger de å andra sidan att Samuelsson är ond... Programmet är rätt intressant att följa på nätet, inte lika intressant live. Men smaken är ju som röven klöven.

Andelieb sa...

Håller med du och nu har jag ringt och röstat på Magnus och Annika. Fast Laila var riktigt bra idag så jag tror att de tar hem det. Om en kvart ska det avslöjas....

Vonkis sa...

Andelieb
Oo om eine kvarten. Sätter mig nog och tittar då. Brukar passa rätt bra att bara se snabbisen och resultatet. Heja Magnus!

Andelieb sa...

Förresten måste jag bara uttrycka min djupa beundran för att Magnus lyckas få alla sina stora muskler att röra sig så otroligt smidigt. Det om något borde ta bort "odjursstämpeln".

Vonkis sa...

Andelieb
Ja det är verkligen impregnerande. Det har ju varit en del "starka" killar i det där programmet tidigare och de har inte lyckats nå samma resultat.

Anonym sa...

Ja, vad säger man. Brukar inte se på programmet, men i kväll till och med röstade jag, något jag mycket, mycket sällan gör överhuvudtaget på tv-program. Men min favvo vann. Grattis Magnus!
Elisabet

Vonkis sa...

Elisabet
Det var säkert din och min röst som avgjorde allt :-)