söndag, mars 01, 2009

Mina favoriter

Välkommen till MelodifestivalBloggen

Ok här kommer mina favoriter från årets melodifestival.


Min största favorit är helt klart Alcazar med Stay the night, får fortfarande rysningar under trumhöjningen och blir väldigt glad av låten.

Nummer två är BWO med You're not alone. Den är så ofantligt vacker och jag tycker verkligen att koreografin stämmer otroligt bra med stämningen i låten. Blir spännande att se hur det går i Andra chansen där de, om de går vidare till omgång två, kan möta Sarah som möter Scotts i första omgången och det borde hon klara lätt som en plätteliplätt.


Det är bara att erkänna. Star Pilots låt Higher får igång mig så pass att den är min trea och de borde ha en rätt bra chans att först slå ut Amy Diamond i första omgångens tredje duell på lördag.

Och som nummer fyra har jag Sara Dawn Finer med Moving on. Den är pampig men som sagt, vid en eventuell duell mot BWO håller jag på de organlösa kropparna.

Sedan önskar jag att jag hade haft Måns Zelmerlöw med Hope and glory som en av mina favoriter men tyvärr, den gör inget för mig.


Find baby Thor Wang
National center for missing and exploited children

16 kommentarer:

Andelieb sa...

heja amy! (i första omgången då...)

Vonkis sa...

Andelieb
Näääääääää, inte Amy!

Evas blogg sa...

Ska du dit på lördag?

Vonkis sa...

Eva
Själva tävlingen är utsåld men jag funderar på att gå på genrepet på fredagen.

Anonym sa...

Guuuud, alcazar màste bara vinna. Tror att den o Sarahs är vàra eg enda chanser utomlands. DEN är sà himla bra. Jag blir sà glad o vill dansa, dansa, dansa.... YOU GO!!! Det blir ju inga problem när vi ser MF tillsammans Vonkis, även om vi tycker olika om de övriga làtarna vill ju bàda att den här ska vinna:)!
/Miyala

Vonkis sa...

Anonyma Miyala
Problemet blir nog när (och om) Star pilots sjunger.

Vonkis sa...

Anonyma Miyala
Och EMD så klart.
Ja, det blir nog problem då alltså :-)

Anonym sa...

och màns... haha! Lite spänningar màste vi ju ha. Det är ju tràkigt att tycka lika hela tiden;)! Dessutom har vi ju ett antal tyckare till som vi kan bràka med;)!

/Miyala

Vonkis sa...

Miyala
Sannerligen, undrar just vilka de andra håller på. Men men, smaken är ju som röven, klöven.

Anonym sa...

Det finns en omröstning pä expressen vem man vill ska vinna av alla finalister. Malena vinner överlägset! Shit. Dubbelt sà mng anser att hon ska vinna jämfört med Alcazar!

Hade redan innan en känsla att hon kommer att ta hem det eftersom början pà refrängen är sà vacker o väcker sà mkt känslor. Men när man lyssnar pà popdelen i sàngen làter det förskräckligt! Vill iiiiinte att hon ska vinna. Usch!
/Miyala

Vonkis sa...

Anonyma Miyala
Attan i mattan! Det måste vi sätta stopp för!

Evas blogg sa...

Nu har jag lyssnat på Sarah låt igen och den är helt outstanding tycker jag. Min bror som var där igår kväll sa att hon var klart bäst live.

Vonkis sa...

Eva
Åh vad kul att ha varit där på livesändningen! Hon är duktig på att sjunga Sarah men jag saknade ändå lite tryck i rösten.

Anonym sa...

klart Amy tar Starpilotssäger denna krönika med.

Vonkis sa...

Marsielle
Välkommen hit.
Jag tror inte det är så självklart att Amy tar piloterna i sin duell och den låten var rätt tråkig, gillar Higher betydligt bättre, hur mycket de än har stulat.

Anonym sa...

Har just insett att det inte alls har gàtt bra för dina favoriter i àr... 3 av 4 har än sà länge inte ens tagit sig till final:/!!! Med facit i hand brukar det dock ofta vara bra att kvala in via andra chansen!

Heja heja!
/Miyala