söndag, mars 29, 2009

Earth Hourade du?

Välkommen till SläcktBloggen

Så, hur gjorde ni igår? Släckte ni ner?

Här var det släckt så när som på TV:n. tittade på Babben & Co. Men TV-tittandet kompenserade jag med att inte tända något mer igår.

Egentligen hade jag nog min Earth Hour mellan klockan 19:00 och 20:00. Skulle bara ta ett litet bad men blev kvar i en timme, började läsa Ninas resa i badet och fastnade. Ja, jag började inte läsa boken igår men det var först där i badet jag riktigt kom in i den, ska se till att läsa ut den idag men det tar lite på krafterna att ta del av Ninas upplevelser som judinna i Polen under andra världskriget.



Find baby Thor Wang
National center for missing and exploited children
Free Dawit Isaak

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Jorå,jag släckte ner alla lampor - fast teven var på till stearinljus. Babben vill jag inte missa, och jag resursslösar inte nåt särskilt annars.

Fast det var dåligt med släckningen så långt jag kunde se här. Maken som åkte genom Nrkpg då, märkte inte nån skillnad heller.

Vonkis sa...

Bloggblad
Ja de häringa östgötarna...

Andelieb sa...

Vi hade släckt i hela huset ;-) Vi var nämligen inte hemma utan firade födelsedagar i Kalmar. Men vi släckte lamporna där. Jag var dock en av de som inte kände behovet av att springa till fönstret för att se att det var släckt hos försäkringskassan.

Vonkis sa...

Andelieb
Då skulle man ju kunna säga att ni dubbel hourade.

Men hur var det med Försäkringskassan? Var det släckt eller inte?