fredag, mars 06, 2009

Andra chansen, Norrköping, Uppdaterad

Välkommen till MelodifestivalBloggen

Så har jag då varit i Himmelstalundshallen på genrepet av Andra chansen. Det var mitt tredje Mellogenrep och det andra i Norrköping. Där ser man.

Till att börja med måste jag bara, än en gång, säga att jag älskar Petra Mede. Hoppas hoppas hoppas att flera av kvällens skämt kommer med, speciellt det där om Lili och Susie, även om mer rumsrena personer nog inte kommer att förstå det roliga...

Så här var kvällen i bilder.

Så här nära scenen hamnade vi. Inte illa pinkat av en trähäst, eller hur man nu säger. Att sedan an av de stora kamerakranarna hade fräckheten att stå ivägen emellanåt, det behöver jag ju inte nämna här...

Att Sarah Dawn Finer inte kunde vara med på genrepet visste vi ju redan. I hennes ställe hoppade Britta in och hon gjorde det med den äran. Undrar om hon får hjälp med att sätta kamerorna av koreografen och om hon får använda sig av de där enorma fusklapparna om hon måste standinna imorgon med. Det borde hon få.

I Sarah "Brittan" Dawns nummer ingår det ju inte bara en Finerhiss, Carolafläkten är ju med den också. Så här ser den ut. Det är den fyrkantiga grejen som är Carolafläkten. Mannen bredvid är Masen, Härskaren över Carolafläkten.

Och så var det då BWO. Vi kan inte ha en Globenfinal utan BWO, så är det bara. BWO TILL GLOBEN!!!

Hmm, vilka kan det vara som Mede ska presentera här???

Visst var det Star Pilots. Det var så fasligt mycket ljus att det inte gick att få någon bättre bild än så här men man ser ju ändå hur snyggt det är med uniformer, och solglasögon. Hoppas att SVT visar mer av slow motion-dansen imorgon, den är sjukt snygg.

-------------------
Glömde skriva att den internationella juryn även kommer få rösta i finalen i Globen om en dryg vecka. De kommer vara den första jurygruppen som avger sina röser och poäng. Kan bli spännande att se hur de röstar.


Find baby Thor Wang
National center for missing and exploited children

4 kommentarer:

Anonym sa...

tack för dem:)! Nu vill jag veta om du har ändrat dig ngt gällande làtarna efter att ha hört dem live?!!

Svaret läser jag i morgon när jag sussat klart!

Go natt/Miyala

Vonkis sa...

Noppe, fortfarande vill jag ha BWO till Globen

Hoppas de som ringer och röstar tänker på att Sarah Dawn, eller Britta om SDF fortfarande är sjuk imorgon, troligtvis kommer ta sg till finalen ändå via den internationella juryn. Det vore även kul med Star Pilots i Globen och de fick en hel del jubel av publiken i Himmelstalundshallen.

Anonym sa...

Det ser inte bra ut för BWO pà bettinglistorna! Shit! Det finns en stor risk att BWO, om de inte först slàs ut av Lili&Susie, kommer att slàs ut av SDF! Tror inte att folk tänker pà att hon har en chans via utländska juryn!

Eller sà vàgar folk inte förlita sig pà den.

Jag tror att SDF och Starpilots gàr vidare direkt och sedan Amy via andra chansen.

MEN (förlàt Sundman) jag viiiiiilll att BWO ska slà ut de där tràkiga systrarna. Det är ju bara nostalgi. De har ju ingen chans ute i Europa (det är min mening iaf).
/Miyala

Vonkis sa...

Anonyma Miyala
Låten växer med varje lyssning så jag hoppas verkligen att folk har hört den mycket på radion.
BWO till Ggloben!