torsdag, februari 05, 2009

Har hon eller har hon inte?

Välkommen till SkönhetsBloggen

Ännu en natt då jag inte kan sova. Roligt. Det är såna här nätter jag tackar Gud för Youtube.com.

Efter en hel del youtubande, klickande och tittande hamnade jag på en gammal TV4-inspelning med Charlotte Perrelli, eller Nilsson som hon hette då, då hon sjunger "Lova mig" med Anders Engbergs orkester.

Det första som slog mig var hur likheten med Jessica Anderson, hon från Fame (factory). Titta själv.Sedan började jag fundera över det här med om hon opererat sig eller inte. Egentligen har jag ju inte med det att göra men nu är klockan 02:47 och jag kan inte sova...

Jag tycker onekligen att det ser ut som att det har gjorts något eller några ingrepp faktiskt. Titta på den här bilden från 1996 (klicka på bilden så blir den större). Jämför med den här, som jag hämtat på här.
Överläppen ser aningens större ut och så är det något med kinderna.

Måste dock säga att sminkningen blivit bättre än den varit. Brukar tycka att Perrelli är på tok för sotad runt ögonen. I videon är hon ganska fint sminkad ändå, det ser naturligt ut. På bilden ovan har hon också titta ner ganska djupt i kakaoburken, men det har sett värre ut...

hämtad från aftonbladet ano 2000, här.

5 kommentarer:

mossfolk sa...

Haha, det är ju bra att du har något att roa dig med ;D

Vonkis sa...

Mossfolk
Sannerligen. Nu ska jag till jobbet. Ska bli spännande att se hur det blir idag. Har ju redan varit uppe åtta timmar...

Elisabet sa...

Jo, nog tycker jag att det ser lite svullet ut ..., lite stelt ..?

Bloggblad sa...

Kul att du satte etiketten "skräck"... Det ser ut som botoxade kindlinjer och plastmun.... Finns knappt nån kändis som törs visa att pannan rör sig när man pratar, och att det blir linjer runt munnen när man ler... Eller "näbben" kanske man ska kalla plutmunnarna?

Vonkis sa...

Elisabetha
Precis, i filmklippet rör sig pannan när hon sjunger, i Hero är den stilla...

Bloggblad
Det var framförallt den sista bilden som väckte skräcktarmen hos mig. Såna där läppar hon har på bild två och tre brukar kallas för ankläpp, lätt att förstå varför.