lördag, november 15, 2008

Det går hit och det går dit, uppdaterad

Välkommen till BlajBloggen
Inatt har jag inte gjort annat än sovit, somnade redan strax efter klockan åtta så ja ghar fortfarande ingen aning vem som åkte ur Idol igår :-)

Idag då, vad ska göras?

Har tänkt att det äntligen ska bli ordning här i lägenheten, att det alltid ska ta då lång tid för mig att bli helt uppackad och få allt på (rätt)plats. För tillfället har jag tre problem som jag måste lösa. Det första är vart jag ska ställa alla blommor. I förra norrköpingslägenheten hade jag fyra fönster, alla var väldigt djupa och ett var lååångt. I Nyköping hade jag tre hyfsat stora fönster. Här har jag två fönster. Ett halvstort och ett lite mindre. For nog ha en del blommor på golvet vid balkongdörren men där verkar det gå en värmeslinga, tror inte det är så bra för rötterna.

Problem nummer två är vart jag ska ställa matbordet, vid den sneda väggen vid balkongen eller vid väggen in mot köket.

Och så problem nummer tre. På vilken vägg ska jag sätta de två lackhyllorna? (mina lackhyllor är svartbruna, inte giftgröna)

Jag vet, det är sannerligen stora problem jag har att bära på mina skuldror. Hur ska det gå hur ska det gå...

Nej, nu ska jag ta och spisa lite lördags-p4 och sätta igång med hemmafixandet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Några alternativa/tillfälliga lösningar:

Ta skohyllan från Nyköping och ställ nedanför förnstret (diagonalt balkong/fönster) och ställ de större blommorna på. De får tillräckligt med ljus, och det blir inte för varmt för rötterna. Ett annat alternativ kan vara kistan (men då behöver du nog en vaxduk på).

Har en kompis som skruvat upp en lack hylla (tror han att det är) som påminner om expedit med en fackrad. Säger att det är en liggande tv-bänk som han skruvat fast stående där han har musik/tv anläggningarna (platt-tv) och vid sidan om det har han 2 lackhyllor som dina. Grejjen är att det inte blir några kablar som synns. De har han gömt i hyllan. KAN vara en god idé.

Matordet vid köksväggen tycker jag. Men där är det väl bara att prova sig fram.

NU vet du säkert vad du INTE vill i vart fall. / Hon som är gift med Elis

Anonym sa...

3 svart lackbord framför fönstret med blomor på!

Eller efter den sneda väggen med lack-hyllorna ovanför :-)
/ Elisabeth