fredag, oktober 17, 2008

Vart är frågorna?

Välkommen till BloggBloggen

Jag läste expressen på tåget hem idag. Tänkte att det skulle vara rätt harmlös slöläsning, men icke.

Läste "intervjun" med Papa Dee, som tydligen är den kände och folkkäre artist som misstänks för att ha misshandlat sin fru.

Varför frågar inte "journalisten" (Johan T Lindwall...) vad paret tycker att polisen skulle ha gjort när de får in flera larm om att en kvinna misshandlas och de kommer till ett nedblodat trapphus och möts av en skada kvinna?

Varför påpekar inte "journalisten" (Johan T Lindwall...) att det är vanligt att misshandlade kvinnor inte anmäler och om de anmäler ofta tar tillbaka sin anmälan, att misshandlade kvinnor ofta tar på sig skulden, säger att de skadat sig själv?

Varför låter "journalisten" (Johan T Lindwall...) Papa Dee helt oemotsagt raljera över vad hände eller inte hände den där natten i september?

Var det möjligen chansen att få åka till "en större stad i Europa" som fick "journalisten" (Johan T Lindwall...) att fullständigt strunta i allt vad kritiskt tänkande heter?

3 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Tack. Vilken tur att det finns tänkande tidningsläsare. Fast de läser väl oftast inte Johan T förstås ... suck, dubbelsuck!

Anonym sa...

Det var en MAN som intervjuvade en annan man om en manlig fråga, och då behövs inte de kritiska frågorna som vi kvinnor har.

batti sa...

Det där tyckte jag var ett lågt påhopp Marianne. De allra flesta män är väldigt mycket emot kvinnomisshandel...faktiskt.