lördag, augusti 09, 2008

Det ljuva livet

Välkommen till SpaBloggen

Det var värt det!

Det var ju en del att fixa med inför Miyalas och Steffs bröllop, många sena nätter blev det men folk var så nöjda (och brudgummens syster undrade om vi var uppbokade i mars 2016...) att det helt klart var värt all tid vi lagt ner på festen (och häfte och möhippa).

Men det vi fick av Mia och Steff, käre värld.

Som tackpresent fick vi hamam paketet på det turkiska spa:et Mamina Hamam. 180 minuter avslappning, det var ljuuuvligt!

Behandlingen började med att vi fick basta så länge vi ville, till bastun fick vi citronvatten. När vikände att vi var varma rakt igenom fick vi gå in i hamamrummet. Där var det varmt. och fuktigt. Vi blev avsköljda med svalt vatten och sedan lade vi oss på en upphöjning (gå in på länken och titta på bilden) och så var det dags att bli skrubbad, över hela kroppen. Sedan följde en till avsköljning och därefter fick vi sätta oss i relaxrummet och bara ta de lugnt, dricka te och äta frukt.

Efter en stund blev vi hämtade till massagerummet för helkroppsmassagen som följdes av, just det, en avsköljning och en varm skumbehandling (inte skum som konstig utan skum som bubblor), tvätt av håret och avsköljning innan vi fick sitta i relaxrummet igen tills vi ville gå hem.

Jag skulle kunna bo där.

Det var så ljuvligt skönt och avslappnande att jag inte trodde det var sant.

Ni skulle kunna åka upp till Ö-vik bara för att gå på Mamina hamam.

Det är värt det.

Jag lovar!

Mamina hamam
Mamina hamam
Mamina hamam

Inga kommentarer: