lördag, april 19, 2008

Sova länge

Välkommen till SömnBloggen

Igår när jag gick och la mig tänkte jag att nu skulle jag sova ut. Ingen väckarklocka skulle ringa. Jag skulle få somna om hur mycket som helst.

Har vaknat och somnat om, vaknat och somnat om, tills jag kände att nej nu är jag utvilad och ska kliva upp.

Då var klockan 07.10...

4 kommentarer:

Humlan sa...

Det är dom dagarna jag tycker bäst om, att vakna av mig själv, tidigt och ha en lång förmiddag framför mig. Förutsättningen är naturligtvis att man vaknar utsövd!
Mitt problem är att jag (mest) är kvällsmänniska och blir väldigt aktiv på kvällen och natten... samtidigt som jag alltså gillar att stiga upp tidigt OCH har stort sömnbehov. Inte lätt att få den ekvationen att gå ihop.

skoggie sa...

hejsan! Hoppas allt e bra med dig. Jag blev faktiskt bortskämd med sovmorgon idag, vilket behövdes för jag har en helt fruktansvärd mensvärk. Man känner sig så maktlös när man tänker på det här med Engla. Man kommer på sig själv med att titta en gång extra efter konstiga människor utomhus när man är ute med Simon också. Ska man aldrig kunna känna sig trygg och kunna lita på att ens barn är trygga...

Anonym sa...

Hej hej!

Är jag förvånad tro... du...kliva upp tidigt?!!

Mia

Bloggblad sa...

Jag hade också tänkt sova länge idag, men vaknade vid 7-snåret. Mitt omsomningsknep är att sätta på radion, då är det inte lokala tjafsare utan lite trevligare, och då somnar jag garanterat om. Och vaknar till ibland... rätt skönt. Kom alltså upp först ½10 idag.