lördag, mars 01, 2008

Finalen i Globen

Välkommen till MelodifestivalBloggen

Det kommer nog att bli stenhårt i finalen 15:e mars (då förövrigt storhyster fyller mera tant). Just nu tror jag att det är BWO, Sanna och Perelli som gör upp om segern men Rongedal och Bengtzing kan komma på upploppet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror inte att BWO kommer att stà sig i konkurransen! Tror att det kommer att stà mellan Perelli, Linda B och Sanna! Hoppas Sanna vinner! Även om jag hejade pà Linda B och Sibel i kväll tror jag att Perellis làt klarar sig bättre internationellt!

Heja Sanna! Heja!!!

Miyala

Bloggblad sa...

Jag tyckte Linda B:s låt lät som en gammal klämmig schlager, jag tror på henne. Gillar inte Ch.P:s supersminkade stil. Decibel .. f'låt, så heter hon visst inte... hon var jättebra!
Jag tycker det är en kul tävling även om jag inte är så förtjust i musiktypen i övrigt.

Ska vara barnvakt när barnbarnets föräldrar åker till Globen

Anonym sa...

Hàller med dig bloggblad om att Perelli är otroligt översminkad, det är absolut inte snyggt! Undrar varför hon alltid sminkas sà?!!

Miyala

Andelieb sa...

Det är ju precis hopplöst i år! Jag har ingen favorit. Det finns ingen riktig höjdare tycker jag. Kanske håller på att bli en gammal surkärring (och ändå tål jag inte Christer Sjögren)

;)

Andelieb sa...

Måste även jag instämma i Perelli-kommentarerna. Jag tycker att allt smink får henne att se äldre ut än vad hon är. Som att hon desperat försöker verka ung liksom.

Vonkis sa...

Ang Perellis smink. Såg ett program på åttan där de talade om henne och visade klipp från förr och hon var ju precis lika sminkad då. Hon ser ju ut som en transvestit med allt det där kladdet.

Bloggblad
Nejm jag är inte alls bitter att barnbarnets päson ska till Globen och se finalen. Inte bitter alls.