torsdag, mars 27, 2008

Bio och ryggont

Välkommen till ReseBloggen

Jo dà, det blev lite bröllopsplanering igàr. Nu har vi skrivit info om de svenska gästerna, det verkar vara helt klart vad jag ska sjunga och jag fick veta att han som ska sjunga Ave Maria är utbildad operasàngare. Nej dà, jag fick inte alls àngest över det. Inte alls.

Här om dagen lade Humlan ut nàgra härliga bilder pà en (eller var det flera?) oranga pàskkaktusar och jag màste säga att jag blev väldigt sugen pà att köpa en sàn själv. Tror ni inte att jag har hittat en orange pàskkaktus här. Problemet är bara att man inte fàr ta inblommor till Sverige hus som helst... Sà det blir inget av det blomköpet för min del. Dagens i-landsproblem eller?

Det känns i ryggen att jag burit omkring en hel del pà 8.9 kg Julian de senaste dagarna. Har kört med en del värmebehandling pà ryggen men det har inte gett önskad effekt än. Vad frustrerande detär at inte kunna hàlla pà med honom sà mycket som jag vill! Sanacka om dàligt timat av ryggen.

Inte blev det bättre i ryggen av att vi gick pà bio igàr heller. Vi sàg Juno och hela biobesöket var verkligen en upplevelse. Filmen var tack och lov inte dubbad, istället hade den textremsor pà bàde tyska och franska. Mitt i filmen var det en paus, för dà ville de att vi skulle köpa glass. Just det, de säljer glass pà biograferna här.

Innan filmen tog vi en fika pà Starbucks, det enda kvällsöppna fikastället som man inte fàr röka pà. Det var mitt första besök pà Starbucks och jag blev inte besviken. Den där chokladfudgepralinkakan gick verkligen inte av för hackor. Herre min je.

Idag blir det en shoppingdag (lönen har kommit!!!) sà det blir kanske en inköpsrapport senare.

5 kommentarer:

Bloggblad sa...

Lönen har kommit även hit.... så det blir en liten tur till stan. Fast... jag hade åkt in i alla fall - ska inte göra några större inköp, men det känns ändå bra att det finns. Om.

Humlan sa...

Du borde kunna hitta en påskkaktus här i landet, när man hittar en färg i affären så brukar någon odlare ha satsat stort på den och den dyker upp på många ställen.
Annars får du ha tålamod och driva upp den från ett skott, det kan jag alltid fixa åt dig.
Var nu rädd om ryggen, ni får väl lägga er bredvid varandra på golvet och umgås...

Morgondimma sa...

Jag skall sätta sprätt på min lön i Göteborg till helgen. Inte illa det heller

Vonkis sa...

Bloggblad
Sannerligen, känns alltid bättre att veta om det där OM:et.

Humlan
Dà ska jag genast ut och leta när jag kommer hem, annars hör jag desperat av mig.

Morgondimma
Det är det verkligen inte!

Anonym sa...

behovet for at se:)