torsdag, november 22, 2007

Hallå där

Välkommen till Bloggen

Så har det gått ett tag igen.

Sedan sist har jag (som vanligt) rört på mig en hel del.

Som jag skrev sist var jag i Uppsala för två helger sedan. Jag passade då på att prova på lightversionen av spädbarnsmammarollen. Man sitter ju inte still ofta om jag säger så. Bland annat fick jag testa på att gå på offentlig toa samtidigt som jag hade en sovande bäbis i en babybjörn på magen, det var rätt spännande. Och vet ni vad. Fast att jag har haft en lite drygt två månader ung människa lugnt ovande på min mage väcktes ingen längtan efter barn hos mig den här gången heller. Kan man tänka sig :-)

Den där hadlingen då som vi skulle ägna oss åt?

Tyvärr var ingen av oss på något direkt shopping humör. Vi tittade på en del saker men köpte så gott som ingenting. Mia köpte en tröja och för min del blev det bara en pennvässare till kajalen...

Förra helgen reste jag lite bakåt i tiden.

Jag var i Norrköping och bodde hos några vänner som ska ha barn. Drutten som barnet kallas för var beräknat till 19/11, alltså i måndags så det var lite spännande på mornarna att se om de var kvar eller om de hade åkt in under natten. Men det kom inget barn då. Helt ärligt vet jag inte om det har kommit något än. Har inte hört något men det behöver ju inte betyda att det inte har fötts en liten drutt!

Ja, det var det för denna gång.

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Spännande att pröva en ny roll! Kanske borde alla få testa att vara spädbarnsföräldrar? Obligatorisk - som de där datadockorna som de ger amerikanska tonåringar ... som skriker tills de blir matade och burna... och gör att det inte är så gulligt med mammadrömmen...

Humlan sa...

Så du flänger och far! Har du hunnit bo in dig ännu?

Vonkis sa...

Bloggblad
Det vore nog ingen dålig idé, många skulle nog tänka till en extra gång då.

Humlan
Snart är det slutflängt. Har kommit i ordning rätt bra i nya lägenheten nu, alla kartonger är uppackade eller uppburna på vinden men jag har inte hunnit spana in stan så mycket än.

Evas blogg sa...

Det är nog alltid svårt att sätta sig in i sånt man inte provat. Men när man kommer dithän, i detta fallet att ha barn, så växer man snabbt in i sin roll. Snart klar med dina kort.