onsdag, augusti 29, 2007

Liten uppdatering

Välkommen till Flytt- och Jobbloggen

Ja, vart ska jag börja? Det är ju så mycket nytt på en gång.

Nu har jag jobbat lite drygt en vecka på nya jobbet och jag trivs helt otroligt bra. Det känns verkligen som att jag har hamnat helt rätt. Kollegorna är vänliga, vi jobbar mycket tematiskt, eleverna har väldigt mycket medbestämmande och de kan utrycka sig på ett sätt som jag inte är van med. Och så är de ju så rara och trevliga. Visst, vi är ju fortfarnade i smekmånadsfasen eftersom vi träffades första gången i måndags, eleverna och jag, men det känns onekligen lovande inför fortsättningen.

Nya lägenheten får jag tillgång till från och med fredagom en vecka och veckan därpå flyttar jag in till den ordentligt. Det är en rätt stor och luftig etta som nästan känns som en tvåa. Köket är faktiskt större än i lägenheten jag har nu. Jag har inga bra bilder att visa just nu från vare sig jobb eller lägenhet men det kommer vart det lider.

Och så har jag en fråga till er.

I den nya lägenheten finns det inget bredband och så måste jag skaffa en digitalbox till TV:n. Vilka leverantörer kan ni rekomendera och vilka ska jag göra allt för att hålla mig ifrån?

Ja, det var väl allt för den här gången, nu måste jag skriva in mitt finfina schema på lö kåmpjytööörrr.

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Så härligt att du trivs så här långt - visst är det smekmånad, men det är ändå himla bra att den blir bra!

Om boxar vet jag inte ett smack.

Andelieb sa...

Jag varnar för bredband från glocalnet. Mina föräldrar tänkte byta till det men eftersom det aldrig kom igång att fungera trots upprepande telefonsamtal till företaget i fråga gick de tillbaka till sitt gamla istället. Jag tror att bredbandsbolaget brukar vara ok. Vi har bredband från telia. Det funkar utmärkt men är nog inte det billigaste direkt.

Digitalboxar kan jag inte alls.

Puh! Det var det. Nu är det bara en månad kvar...hjälpars! Vi jobbar på bordplacering och texter till festhäftet. Kommer på mail till dig och Niklas så snart det är färdigt.

Puss å kram

Evas blogg sa...

Låter bra allt det där! Vi bor i ett Comhemhus. Och det funkar bra, aldrig några problem och de är lätta att ha att göra med.

Anonym sa...

Vi har också Com hem. Tycker att det funkar bra. Deras paket är lättöverskådliga och enkla at kombinera.
Hoppas allt går riktigt bra med flytten.