söndag, augusti 19, 2007

Flytten

Välkommen till Flyttbloggen

Om cirka 20 minuter bär det av till stationen och färd till Trosa. Ska bo hos en kompis barns farfars syster. En tant på 80+. Ska bo där sön-fred den här veckan och nästa vecka. Har ordnat med lägenhetsvakt under veckorna, helgerna bor jag ju hemma. Jag tror inte att Tanten har internet så det kommer att bli ännu mindre bloggande från mig nu antar jag, om jag inte, mot görmodan, får lite tid över på jobbet. Mn det känns inte så troligt.

Det verkar ordna sig med lägenhet också. Om det gör det så tar jag över ett kontrakt på en etta från 1/10. Spännande spännande.

Och fort har det gått!

I fredags var det två veckor sedan jag var på intervju och nu har jag jobb, ett tillfälligt veckoboende, troligtvis ett fast boende i ny stad och ordnat med pendlingen från nya boende till nya jobbet.

Hadedulingen då.

Nej, nu måste jag ju packa klart det sista!

Ha det bäst så länge!

5 kommentarer:

Bloggblad sa...

Så spännande! Hoppas det blir bra hos Tanten medan du väntar på ditt eget!

batti sa...

Grattis till nya jobbet och lycka till i Trosa...

Men att du kan byta från Peking till Trosa är märkligt! :-)

Evas blogg sa...

Vamrt lycka till med allt!

Humlan sa...

Här gäller det att hänga med i svängarna! Det låter verkligen spännande med allt det nya, hoppas nu att du verkligen kommer att trivas och att lägenheten är bra.
(Jag har försökt svara på blomproblemen nedanför.)

Anonym sa...

Vet du hur mycket jag saknar ditt bloggande och tänker på hur det är på nya jobbet? Jo, så mycket att jag drömmer att du har bloggat om det!