fredag, april 06, 2007

Làngfredag i Zürich

Väkommen till Picknickbloggen

Làngfredagen har firats med en picknick i ett soligt Zürich. Affärerna var stängda men det var ändà väldigt mycket folk ute, speciellt vid sjön som även var vàrt màl för dagen.

Vi gick till en av parkerna som finns runt Zürichsjön. Snacka om att staden har använst sjön pà ett bra sätt med alla dessa grönomràden.

Och nàgon vänlig själ tillbringade sin làngfredag med att göra skulpturer av stenarna vid sjökanten.

Det kändes lite som ett TV-spel att gà pà stenarna i vattnet. Vi bara väntade pà att de skulle sjunka undan när vi gick pà dem.

Och sà här glad var jag fast att det làngfredag och man borde betänka helgens innebörd och gà helt klädd i svart. Fast jag hade faktiskt tänkt ha ett knallrött läppstift pà mig men avstod för att inte framstà som allt för lössläppt...

Jag tog kort pà Mia ocksà men det här var mest ett försök att fà den snygga killen i bakgrunden pà bild... Tyvärr blev han väldigt mörk pà det här kortet men snygg, det var han... Med tanke pà hur länge han satt still tills jag hade tagit kortet var han nog dessutom v-äl-d-i-g-t medveten om vad jag gjorde men det bjuder jag pà :-)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fina bilder du har tagit!
Här hemma blåser det som bara den. Har nått orkanstyrka på vissa håll. De har gått ut med en varning till alla som befinner sig i västerbottensfjällen att hålla sig inomhus pga vädret!
För övrigt har vi det bara bra här. Vi ska åka och bada med lillan imorron fr morgonen. Så att hennes dag blir extra rolig. Ska bli mysigt, hon älskar verkligen att bada och är helt orädd för vatten!
Ha det så gott! Hälsa med dig!
Kramen

PGW sa...

Kul att se dig i solen! Du skulle ha satt dig bredvid grabben och blivit plåtad och förklarande sagt "it's for my blog" :-)

Vonkis sa...

Allin
Ta med dig mobilen för jag ska ringa och sjunga för gullrumpan. Fatta att hon redan är tvà! Jag har köpt presenter till henne med de ligger pà sängen hemma. Glömde att skicka dem innan jag for.
Mia hälsar tillbaka.

PGW
Att jag inte tänkte pà det. Attans! Fàr hoppas pà att han är där imorgon ocksà för vi ska tillbaka till parken dà...

Bloggblad sa...

Jag kan bara inte få in i huvudet att det verkligen är du på de olika bilderna - det uppe till höger är inte ens likt en faster till dig... om du har nån...

Bra att du inte skändar denna allvarstyngda dag med rött läppstift!

Anonym sa...

snygg ... tjej!

Anonym sa...

Been there, done that. Sådant brukar jag också göra :) Vad roligt det var att se bilderna. Hoppas att du har haft en bra dag idag. Vi får höras snart kära vän.