fredag, december 29, 2006

Jul, Jul, Strålande jul

Välkommen till julbloggen

Måste bara säga att jag hade det jättebra på julafton. Tyvärr blev det inget julspel den här gången eftersom min förkylning inte mådde så bra efter allt resande och flängande men vad gjorde väl det när mormor och Isabelle var med oss!

Vår käre far ställde frivilligt upp som jultomte, allt för Isabelle. Hon har verkligen charmat honom! Eller, inte bara honom. Hon har charmat oss allihop!!!

Hon var lite rädd för tomten först, tryckte sig väldigt mycket mot sin ömma moder och såg rätt skeptisk ut. Men hon tog emot alla julklappar och var väldigt duktig med att säga tack varje gång. Sedan trodde Isabelle i coh för sig att alla klappar var hennes men det tog visnart ur henne :-)

Största hitten var nog dockan hon fick. Genast skulle blöjan bytas (på dockan alltså) och så fort dockan tappade sin napp skulle den skäljas av innan dockan fick tillbaka den. Ska kanska berätta att Isa aldrig själv använt napp.

Vad gjorde vi mer då? Jo, vi åt, en massa och umgicks naturligtvis också. Fast jag var bara social fram till klockan åtta,då Sagan om ringen, började. Så kan det gå.

Jo. jag måste ju berätta vad jag fick av päronen.

Jag fick Carolas karaoke-DVD!!! Fatta vad jag kommer att sjunga här hemma nu.

4 kommentarer:

Marianne sa...

Både Isa och mormor! Härligt, jag förstår att du är glad nu. :). Det låter som att du hade en supermysig julafton. Synd att vi inte kunde matcha ihop att ses. Men nu i år ska vi ju båda få skitbra jobb och bli jätterika så då kan vi hälsa på varandra jätteofta. :D

Marianne sa...

Nästa år alltså.

Vonkis sa...

Precis, vi kommer att bli förmögna på våra lärarjobb...

Bloggblad sa...

Vår treåring har aldrig använt napp, bara tumme, men dockan fick en napp i julklapp som dockmamman genast tog över...