fredag, november 10, 2006

Idol 2006

Välkommen till Idolbloggen

I kväll orkar jag inte skriva om varje framträdande så det blir en lite sammanfattning i stället.

Cissi har helt klart nått sitt maximum, hon blir nog inte bättre än så här.

Erik, jämarns vad han har vuxit. Nu tycker till och med jag att han är bra.

Felicia är för lik Agnes för att kunna vinna, tyvärr.

Johan, vilket uppsving!

Markus, I love him!!!

jag tror att det kommer att stå mellan Erik och Markusi finalen. I kväll står det nog mellan Felicia och Cissi och jag hoppas att Cissi åker, tyvärr. Hon var ju en av mina favoriter i början men sedan har det gått bakåt för henne.

7 kommentarer:

miyala sa...

Gumman, jag kan bara hàlla med dig, förutom att det är Erik jag älskar;=)

miyala sa...

Jag tror att det stàr mellan Felicia och Cissi i kväll!

Det borde dock stà mellan Johan och Cissi...

Jag hoppas pà en final mellan Erik och Markus. Det känns som om Felicia de senaste gàngerna har stannat pà en nivà som inte imponerar... Markus fortsätter pà sin nivà och Erik växer!

Bloggblad sa...

Bara mina favvisar är kvar!

Vonkis sa...

Miyala
Erik har ju vuxit rätt ordentligt, från början befarade jag att han skulle bli årets Jens, men han motbevisade mig, sånt glädjer.

Bloggblad
Johan verkar ju a fattat det där med att utveckla sig nu och då blev det ju genast bättre, fortsätter han så så är det bara braingar kvar. Härligt!

Anonym sa...

maaaaarkus! Vad är det för fel på Eriks utstrålning? Är det bara jag som tycker att han har döda ögon - säger liksom inte så mycket! Kanske är det personkemi men jag tycker att han verkar vara endera full of himselfe, väldigt nervös eller stängd.Söker du nästa år vera?

miyala sa...

Annie: Erik saknar väl inte utstràlning. Jag gillar honom för att han verkar seriös... han är ganska allvarlig pà en "sugande" sätt... jag tror att han är lite för olik Kari, du gillar mer Darin typen!

Anonym sa...

DARIN!! de e ju kari som gillar han! jag tycker erik är omanlig. tacka vet ja bre-snackande gosjungande markus! en oslipad diamant som blir världelös som slipad. men smaken e ju som baken - under ryggen!