fredag, oktober 27, 2006

Idol 2006

Välkommen till Idolbloggen

Temat ikväll är favoritlåtar från årets Idol-auditionturné, borde innebära att Johan faller tillbaka till smörballadträsket... Ska vi bjudas på överraskningar i kvällens program, samma "överraskning" som det har stått om i tidningarna eller...

Johan Hur pinsamt känns det inte att köra en låta med Westlife när gruppen ska vara med i programmet? Och vad förvånad jag blev av låtvalet, NOT. Falskt och svagt.

Felicia Jämarns vad bra hon gör det här! Rösten sprack lite men hon klarade det ändå rätt bra. Imponerande.

Linda Känns mycket säkrare nu än för bara någon vecka sedan. Falskt ibland, men inte värre än att jag kan stå ut med det.

Cissi Varför ska hon alltid stå vid ett mickstativ? Men ikväll log hon ju! Synd bara att Cissi inte verkar kunna komma upp i samma nivå hon hade innan fredagsfinalerna började. Det känns inte som att hon sjunger ut ordentligt.

Markus För att citera Evelina, man får Ola Saol-vobbar! Gudars vad bra han är, vilken utstrålning. Det ska mycket till för att han inte ska stå i finalen längre fram, väldigt mycket till.

Erik Började falskt och fortsätter rätt falskt emellanåt, känns väldigt väldigt, väldigt osäker. Är han på gränsen av vad han klarar av kanske.

Danny sjunger inte i takt med musiken i början. Är han förkyl? Halsen låter ömtålig. Och där kom det lite falskt också.

Det blir nog Johan, Cissi och kanske Danny som hänger löst ikväll.

Personligen är jag rätt trött på Johan just nu...

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Felicia och Marcus hoppas jag på i slutfinal. Vem som vinner spelar ingen roll, för tvåan kan gå längre än ettan har vi ju sett.
Jag har nog för dålig koll på hur man SKA låta i rocklåtar... jag tycker allt låter fult, jag kollar bara in utstrålningen.

miyala sa...

tycker àrets idolär väldigt tràkigt... det är sällan jag orkar lyssna pà hela làtarna... jag lyssnar klart pà Erik pga hans ögon. Dessutom tycker jag att han har nàgot...Markus är ju självklar...

Anonym sa...

ja....instämmer med föregående talare. Marcus, Felicia - men självklart Marcus som vinnare.. Danny ger mig bad vibes-påminner om en viss "djävulen"...åååå - Marcus(Homer Simpson dreggel)

Tankevågor sa...

Marcus är min favorit. Hoppas han går långt.