lördag, februari 18, 2006

Peppe och Let's dance

Jag har svårt att förstå upprördheten kring Peppe Engs deltagande i Let's dance.

Det hade varit en annan sak om det hade varit en seriös tävling för okända dansare där priset var ett danskontrakt eller att få vara med i en dansföreställning eller något liknande. Då hade jag förstått om folk hade retat sig på att en av de sämre dansarna var kvar länge i tävlingen. Då blir det ju lite samma sak som Jens i Idol 2005.

Men nu handlar det om mer eller mindre avdankade "kändisar" som deltar i ett underhållningsprogra. Ingen kan väl säga något annat än att Peppe har bidragit till underhållningne?

Ingen av de som har åkt ut ur programmet före Peppe har missat en chans till att bli en stor dansare direkt.

Men det är kanske lättare att uppröras över såna här saker än annat som händer i världen. Det är ju trots allt fler som tittar på underhållningsprogram än det är som tittar på nyhetsprogrammen på TV och då får man kanske ett annat perspektiv på tillvaron...

1 kommentar:

Bloggblad sa...

Just det! Där har du en poäng. Otäcksheterna som är för stora... mycket enklare att reta sig på Lena Ph eller Peppe Eng. Helt klart.
Men å andra sidan tror jag inte vi är konstruerade mentalt för att bära hela världens olyckor och eländen. Även om en del försöker.