fredag, november 04, 2005

Carola i melodifestivalen!!!

Carola funderar på att vara med i melodifestivalen 2006! För att vara med har hon ställt några krav, bland annat att 25% av intäkterna från låten. Ge Carola det hon vill ha! Genom att hon sjunger låten kommer föräljningen av singelsn att öka dramatiskt mot om Sanna Nielsen skulle göra den. Och glöm inte intresset för melodifestivalen! Det kommer ju om möjligt att öka också bara för att Carola är med. Carola är ett starkt varumärke. Hon vet om det, vi vet om det. Varför hymla om det då? Som sagt, ge henne det hon vill ha. Det vinner vi alla på.

4 kommentarer:

Andelieb sa...

Hänger inte Carola-rubrikerna ihop lite med jämlikhetsfrågan? Om en lika stor manlig artist haft krav av samma kaliber hade det varit lika stora rubriker då? Man kan ju undra iaf.

Vonkis sa...

Precis. Björn och Benny har enligt uppgift tagit rätt så bra betalt av Madonna för att hin ska få sampla Gimme. Då handlade det mesta om att hon har använt sig av voodoo för att få deras tillstånd att använda samplingen. Inte om hur mycket pengar de får för det. Missförstå mig inte. Jag tycker att det är helt rätt att de får pengarna. Men varför fokuseras det så mycket på krav när det gäller kvinnliga artister och inte manliga?

Anonym sa...

Carola, visst kan hon få vara med!
Men jag har svårt att förstå varför man ställer upp igen då man en gång vunnit hela ESC? Fast ifs så ställde ju Johnny Logan upp fler gånger och vann dom också. Kanske det är det Carola vill ha, en till vinst? Eller är det bara bekräftelse? Håller med om att hon skulle dra folk till melodifestivalen, ingen tvivel om den saken. Men tänk om allt blir ett fiasko? Men ställer mig ändå upp och säger "Rock hard Carola, you own the stage"

Andelieb sa...

Eller så gillar hon låten och vill spela in den. Melodifestival eller inte kanske inte spelar någon större roll för henne. Vem vet?