söndag, oktober 23, 2005

IKEA och Gilmore Girls

Kom upp till klockan 7 så jag kunde börja tvätta när tvättiden startar för en gångs skull. Förutom att tvätta idag ska jag även fixa med blommorna och, åka till IKEA. Jag ääälskar IKEA.

Senare händer något lika fantastiskt som att åka till IKEA. Femman börjar att visa nya avsnitt av "Gilmore Girls"! Som jag har väntat och längtat efter det. Nu är det bara att vänta på att det ska bli något mellan Rory och Logan...

Jo. Jag såg ju "Congratutalions" på Ettan igår. Du vet, programmet där de firade att Eurovision Song Contest fyller 50. Det låter ju som ett program med en oerhörd potential. Men hjälp vad segt det var! Vi tittare kunde rösta bland 14 ESC bidrag om vem som var den bästa någonsin och då måste vi ju naturligtvis få se de tävlande bidragen. Det var här som arrangörerna gjorde sitt största misstag. De visade bidraget i orginal på TV-skärmar och på scenen stuttade dåliga dansare omkring. För dansen var verkligen fruktansvärt dålig. Ta bara vad de gjorde till "Ein bisschen Frieden". Då gick dansarna omkring och 'spelade' på var sin vit gitarr och mimade till låter. När låten slutade stod alla uppställda på rad och släppte sina gitarrer som då for upp i luften men hjälp av snören. Sååå otroligt dåligt. Och så där var det hela tiden.

Varför inte visa orginalbidraget i Tv, eller varför inte låta andra artister göra inte allt för konstiga covers på finalbidragen? Det sistnämnda tyckte i alla fall jag fungerade bra när svenska melodifestivalen jubilerade tidigare i år.

Inga kommentarer: