torsdag, januari 27, 2005

Ledsen och arg!

Ska jag aldrig slippa henne?

Alltlid dröjer hon sig kvar, ser till att bli medbjuden. Jag orkar verkligen inte med det här längre. Jag gå bara och väntar på att hon ska göra något dumt så att jag ska få bli riktigt riktigt arg och skälla på henne. Längtar nästan efter det. Det är ju inte sunt.

Så nu släpper jag det här helt och hållet. Jag tänker aldrig mer ta initiativ att ringa henne eller se till att hon blir medbjuden eller kommer med när jag ska göra något. Det låter kanske drastiskt , men jag mår verkligen inte bra av det här. Att på ena eller andra sättet ha henne i min närhet.

Tyvär får jag nog ta och släppa killarna också... Det är verkligen tråkigt. Men hon går ju in för fulla muggar för att bli kompisar med dem.

Jag som började umgås med dem för att slippa henne, för att ha egna kompisar. Men vips så var hon där. Helt plötsligt var de intressanta att umgås med, precis när jag började vara med dem.

Du som inte känner mig och läser det här tycker säkerligen att jag låter som en fjortis. Men det bryr jag mig inte i. De som känner mig vet hur det ligger till och det är bara deras åsikter jag bryr mig i.

Oj vad aggressivt det där lät. Det var inte meningen.

Ja ja

God natt.

Inga kommentarer: