måndag, januari 24, 2005

En hååård helg

Helgen har varit rolig,men även jobbig, fast ändå på ett bra sätt.

Festen i fredags blev riktigt lyckad. De allra flesta hade klätt ut sig, vi dansade och sjöng karaoke. Det var lite stressigt att hinna med allt innan bara, speciellt som jag hade handbollsträning kl. 19-20.

I alla fall så var kl. runt 03:30 när jag kom till Bastet, jag sov över hos henne eftersom jag inte ville gå den sista biten själv så sent. Tyvärr var jag tvungen att kliva upp redan kl. 9 eftersom J och jag skulle tillbaka till Tjalvegården för att städa det sista och frakta hem tv:n och annat som vi hade tagit med oss till festen. Gudars vad trött jag var då. När vi var klar med det gick jag till Kerbie. Vi hade nämligen bestäm att vi skulle se hela Sagan om Ringen triologin, i förlängdversion. Så, sagt och gjort. Vi kom väl igång runt 12:30 någon gång, så ni förstår att det blev sent även på lördagen... Jag kom hem runt 01:30...

Som om inte det var nog var jag tvungen att kliva upp redan till kl. 8 på söndagsmorgonen. Anledningen till det var att vi, handbollslaget, skulle till Linköping för att spela match. Eftersom det skulle bli en väldans stor omväg för de andra att åka och hämta mig fick jag ta 9-bussen till söderköping för att vänta där i en halv timme. Med transport- och matchtid var kl. närmare två innan jag kom tillbaka till Söderköping, för att återigen vänta 30 minuter på att kunna åka buss till Norrköping....

Sedan blev det film på harlekinen, mat på Poseidon (jag hade inte hunnit äta något på hela dagen och var helt sjukt hungrig) följt av fika hos K innan jag gick hem och stupade i sängen.

Det känns verkligen i kroppen att jag har sovit lite. Speciellt i går kändes det. Då var jag stel i så gott som alla leder. Det är verkligen påfrestande att ligga på topp :- )

Nä, nu ska jag ta hand om mitt försummade hem, disk ska diskas, golv dammsugas och torkas, för att inte tala om blommorna som ska vattnas och saker som ska dammas. Det ser verkligen fruktansvärt ut här nu!

Inga kommentarer: