lördag, oktober 09, 2004

Trött men glad

Fick veta något jättekul igår.

Jag ska bli moster i April!

Fatta vad kul. Jag ska bli världens bästa moster. Jag ska bara ge en massa presenter och göra roliga saker med barnet när jag träffar det. Hehe

Annars är jag rätt så trött idag.

Igår gick jag på stan ett bra tag (men jag köpte ingenting) och senare på kvällen gick jag och såg den amerikanska dokumentären ”Journeys with George”. Den handlade om George W Bush’s valkampanj 2000. Den var rätt så bra, roligt att få en liten inblick i hur en presidentvalskampanj kan skötas.Sedan hade jag tänkt se den japanska skräckfilmen ”One missed call” med Kr. Men jag kände att jag inte orkade det. Åldern tar ut sin rätt... Jag får gå och se den på söndag istället. Japaner brukar ju göra bra skräckfilmer. Ser nästa fram mot att bli lite (eller mycket) rädd.

Istället gick jag till P och drack te med henne, Kerbie, J och S. Det var precis vad jag orkade med. Klockan blev rätt så sent ochj därför fick jag sova över hor Ka. Det kändes ju skönt då, att slippa gå hem mitt i natten menar jag. Men i morse... Jag hade ju bestämt med C att vi skulle träna på friskis klockan elva. Därför fick jag gå upp redan klockan åtta i morse. Jag hade ju inte packat väskan innan jag gick hemifrån igår.

Träningspasset var hårt men härligt. Det kändes jätte skönt att ta det lugn efteråt med dushningen och fixandet efteråt. Jag kunde inte gå hem eftersom jag skulle se ”Plötslig i Vindslöv” tio över ett. Sedan träffade jag C igen och man kan väl säga att vi tröståt en del tillsammans... Först åt vi pizza och sedan gick vi runt på stan en stund innan vi gick på Muffins & Chokladkompaniet och fikade. Vilken tur att vi hade tränat innan...

Ska strax gå till C och se film. M ska komma senare, hon hade en del att stå i hemma.

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra på dagen. På kvällen ska jag träna och sedan blir det ju japansk skräckis, men vad göra på dagen. Borde kanske gå igenom mina papper. Ojdå. Kan visst inte skiva mer nu.

Inga kommentarer: