fredag, oktober 15, 2004

Är det allvar eller?

Fick ett medelande på min icq av en inte allt för nära kompis.

Först skrev han bara stön och pust, och när jag undrade hur det stod till skrev han första att det var svårt att veta men fortsatte sedan med att det inte var så allvarligt, mest för att han inte kunde sluta berabeta det. (Vad är ”det”?) Därefter fortsatte han med att han önskade att han kunde stänga av valda delar av hjärnan och att han kanske kunde göra det med alkohol.

Det jobbigaste är att jag inte vet om han skämtar eller inte. Om han inte skämtar så är det ju väldigt allvarligt. Samtidigt så brukar han aldrig ens vara i närheten av att prata om seriösa saker med mig. Varför skulle han då göra det nu? Vet inte riktigt hur jag ska hantera det här.

Skrev ett svar till honom i morse som mer eller mindre gick ut på att det låter allvarligt, vare sig han skämtar eller inte och så undrarde jag om han hade någon att prata med om det där som han inte kan bearbeta. Han kanske tycker att jag är skittöntig som inte fattar att han skämtar eller något liknande. Men då får jag väl ta det...

Vi sjöng julsånger på kören igår (apropå något helt annnat..) Det var tre för mig nya låtar. Men så roligt det var. Det blir ju lätt lite tråkigt när man sjunger samma gamla julsånger år efter år. Så det var roligt att få något nytt att bita i.

Idag ska jag träffa J och fixa inför morgondagen. Vad roligt det ska bli. Har pratat med både A och K om lördagen och de är sååå fundresamma på vad som ska hända, hi hi hi.

Nej, nu måste jag äta frukost och göra mig i ordning.

Inga kommentarer: