söndag, oktober 17, 2004

För han heter Borka!!!

Vad lyckad kvällen blev!!!

Vi hade en ”Vin, kvinnor och sång”kväll hemma hos mig ikväll (lördag). Snacka om att det blev lyckat. Maten var jätte god och uppskattad. Sällskapet supertrevliga och sångerna sjöngs för glatta livet. Vi fick till och med en liten signatur för kvällen... -För han heter Borka. Oäääääää!!!

Efter att vi ätit klart gick vi ner i källaren och bastade. Det blev nästan lite trångt med sex personer i bastun samtidigt. Får ta upp det med aggregat. Sådant måste vi ju tänka på när vi tar in medlemmar.

Kvällen avslutades med Baileys och mer sång...och disk, inte att förglömma...

Imorgon ska jag se två filmer och träna Ki-box. Ska verkligen bli kul att pröva på. Verkar vara asjobbigt, men det är ju det som ska bli kul. Att bli så där trött att man nästan vill spy. Ett problem är bara att jag ska se ”Fyra nyanser av brunt” trettio minuter efter att träningen slutar. Det kan ju bli lite stressigt. Men men, det kan jag ju leva med.

Ska eventuellt ta hem lite folk efter filme imorgon. Beror på hur många som verkar intresserade av att följa med. Det är ju inget kul att bjuda på chokladkaka (som för övrigt är helt fantastiskt god) om alla måste ta en pyttebit... Nej, nu måste jag försöka att sova.

Ska ju orka med morgondagen också

Inga kommentarer: