söndag, juni 20, 2004

Var det fest eller?

Mycket spännade.

Grillade på Egnahemsvägen igår, att så ”vuxna” människor kan bli såå fulla... Stå och kräkas i diskhon... Tur att jag är van med värre saker från äldrevården.

Fick äntligen träffa Mia, Hon kom ner till grillningen igår och sov sedan över här. Idag åkte vi in till stan och åt pepparspecial och glass på UH. Sånt måste man ju göra när man är i stan, även om vädret är otroligt pissigt.

Skrev lite jobbansökningar igår. Att det ska vara så svårt att skriva om sig själv.

Annars känns det mer och mer att det är Norrköping som är hemma nu. Det finns inget att kunna ta sig för här i Köpmanholmen (Ö-vik). Bara som en jämförelse. Det var Holmen Blues igår, det skulle ha kostat mig 200 kr för att komma in och lyssna, och det tycker jag inte att det är värt för att höra på en avdankad Fame Factory elev, även om Totta är bra, men han är inte så bra att det väger upp för det andra.

I Norrköping erbjuds det flerar arrangemang som är gratis. 5/6 var det ”Pop i parken” där Bad Cash Quartet var huvudnumret. Att gå in och bada i en utomhusbassäng i Himmeltalund kostar ingenting, och sedan får jag absolut inte glömma utomhusbion som kör igång 30/6. Det är inga skitfilmer som kommer att visas. Sedan har vi ju också härliga härliga folkparken. Hur många dagar har jag inte suttit där och läst den här våren/sommaren?

Nu låter ju det här som värsta reklamen för Norrköping, och så är det inte menat. Jag vill bara peka på lite av skillnaden mellan städerna. När man har vant sig med att ha ett större utbud att välja mellan så är det inte så himla roligt när man kommer upp till Ö-vik och det roligaste man gjort på en vecka är att...titta på fulla människor och äta glass...

Men men, på onsdag kommer ju Kerbie och Bastet!!! Då blir det minsann roligt!!!

Inga kommentarer: